Skip to main content

Vacature

Startende adviseur ruimtelijke ontwikkeling


Heb jij je studie afgerond en wil je aan de slag als adviseur ruimtelijke ontwikkeling? Of heb jij je eerste stappen als planoloog al gezet? Jij kan aan bijdrage leveren aan de grote maatschappelijke vraagstukken in in ons fascinerende vakgebied. Kom werken bij BügelHajema!

Ben je een planoloog met ruime ervaring in de advieswereld van ruimtelijke ordening?  Bekijk hier jouw vacature!

Onze omgeving, jouw functie

Jij bent de wakkere junior die met ons werkt aan een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving. Je hebt kennis over de planologische vraagstukken die bij ruimtelijke projecten spelen, en wil graag een bijdrage leveren aan het verder brengen van deze projecten.

Als starter werk je bij ons aan ruimtelijke visies en plannen. Je denk graag mee over integrale oplossingen die onze leefomgeving mooier en veiliger maken. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden die de Omgevingswet ons biedt.  Je leert bij ons bureau de werkpraktijk in al haar facetten kennen. Ervaren collega’s begeleiden jou aan de hand van een inwerkprogramma.

Benieuwd naar de projecten waar jij aan mee kan werken? Bekijk dan onze site. Zo kan je aan de slag bij stedelijke herontwikkelingsprojecten, een groot woningbouwproject of de inpassing van een nieuwe school. Ons werkveld is breed en dynamisch, dat geldt ook voor jouw dagelijks werk! 

Concreet zijn jouw taken:

 • Je werkt in teamverband aan projecten op het gebied van ruimtelijke ordening en de fysieke leefomgeving.
 • Je pakt zelfstandig vraagstukken op en werkt ze uit voor projectleiders.
 • Je werkt mee aan het geven van advies aan overheden, ontwikkelaars en particulieren.
 • Je houdt samen met collega’s de ontwikkelingen in je vakgebied bij.

 Wie ben jij?

Je bent ambitieus en wil je graag verder ontwikkelen. Je bent maatschappelijk betrokken volgt het nieuws, maatschappelijke ontwikkelingen zijn tenslotte onlosmakelijk verbonden met ons werk.

Je bent nieuwsgierig én een beetje eigenwijs, je zoekt graag de verbindende oplossingen en de dialoog. Jouw werkhouding en enthousiasme zorgen ervoor dat mensen graag met je samenwerken.

Verder:

 • heb je een relevante opleiding op universitair niveau of hbo-niveau (zoals planologie, milieuplanologie of management van de leefomgeving);
 • heb je misschien al wat ervaring in een vergelijkbare functie;
 • heb je affiniteit met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen;
 • ben je commercieel en oplossingsgericht ingesteld;
 • heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • ben je een teamspeler met een proactieve en resultaatgerichte houding, passend bij onze democratische bedrijfsvoering.

Dit bieden wij jou

Bij BügelHajema Adviseurs werken we in een informele werkomgeving. Je komt bij ons in een team van enthousiaste collega’s, we hebben plezier in het werk dat we doen. We hebben oog voor elkaar, we inspireren en ondersteunen elkaar. Daarbij zoeken we altijd naar de juiste balans tussen werk en privé.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdeling, een ruime verlofregeling, reiskostenvergoeding en een NS-businesscard;
 • Een enthousiaste en motiverende werkomgeving, met ruime mogelijkheden voor ontwikkeling en specialisatie;
 • Medezeggenschap en inspraak als lid van ons algemeen bestuur (na 1 jaar dienstverband);
 • Landelijke bijeenkomsten met collega's waarin contact, inspiratie en kennisontwikkeling centraal staan;
 • Hybride werken; een prettige en flexibele benadering ten opzichte van werken vanuit huis of op kantoor;
 • Standplaats: In overleg.

Solliciteren kan!

Ben je enthousiast en herken je je in dit profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie t.a.v. Marlien de Jong (HR-manager), e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Henk Veldhuis.

Over BügelHajema Adviseurs

BügelHajema Adviseurs behoort tot de grotere onafhankelijke adviesbureaus op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht van Nederland. Betrokkenheid van werknemers is bij ons belangrijk. BügelHajema is een democratische werkgemeenschap, onze medewerkers vormen samen het algemeen bestuur. We beslissen met elkaar over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Het resultaat: een platte organisatie met betrokken en enthousiaste collega’s, die met elkaar scherp en klantgericht kunnen opereren in de markt.

BügelHajema Adviseurs heeft vestigingen in Assen, Leeuwarden en Amersfoort. We maken ruimtelijke visies, stedenbouwkundige ontwerpen, landschapsontwerpen, ruimtelijke plannen en specialistische adviezen. Dit doen we voor zowel overheden als particuliere opdrachtgevers. We voorzien de opdrachtgever op innovatieve manier van gedegen advies en treden graag op als verbinder tussen de verschillende partijen.

Hilde Vegelin

Meer weten? Neem contact op met Hilde Vegelin

Concernmanager
0592316206