Gebiedsontwikkeling

Een proces overzien van kop tot staart. Dat kunnen onze gebiedsontwikkelaars. We loodsen je effectief langs alle stappen om te komen tot een uitvoerbaar plan. Samenwerken staat daarbij centraal.

Bij gebiedsontwikkeling draait het om samenwerken. Samenwerking tussen diverse betrokken partijen die allemaal belangen hebben zijn in onze omgeving. Kleine of grote ruimtelijke plannen, ze raken altijd onze leefomgeving. Wij overzien het proces van ontwerp tot realisatie. We loodsen je vakkundig langs alle te nemen stappen.

Gebiedsontwikkeling begint met een goed en uitvoerbaar idee. Maar bij ruimtelijke plannen spelen veel externe belangen. Onze gebiedsontwikkelaars weten de weg tussen belanghebbenden, de lokale politiek, diverse belangenorganisaties, veiligheidsinstanties, wetten en regels waar we aan moeten voldoen. We zijn thuis aan de bestuurstafel maar ook aan de keukentafel. We kennen de mogelijkheden, weten alles van risico’s en signaleren wanneer we gas moeten geven of moeten afremmen. Daarnaast kunnen we terugvallen op experts in onze organisatie voor specialistische ondersteuning als dat nodig is.

Het resultaat? Een goed en uitvoerbaar plan!