Vacature

Adviseur voor de leefomgeving - Amersfoort

(24-40 uur)


Heb jij passie voor de fysieke leefomgeving en adviseer je graag over de planologische aspecten hiervan? Voor ons team in Amersfoort zoeken wij een enthousiaste collega, met kennis van GIS!

Onze omgeving, jouw functie

Lijkt het je leuk om onze nieuwe adviseur te worden? Je geeft graag planologisch en/of milieukundig advies bij onze ruimtelijke plannen en projecten. Je verdiepen in deze vakgebieden en hiermee opdrachten verwerven, is wat jij goed kan. Je werkt vanuit jouw expertise aan visies en plannen voor de fysieke leefomgeving en levert een bijdrage aan de juridische doorwerking. Je adviseert zowel collega’s als externe opdrachtgevers op jouw vakgebied.

Concreet zijn jouw taken:

 • Het zowel zelfstandig als in teamverband opstellen van ruimtelijke plannen.
 • Adviseren en meedenken over de veranderingen met betrekking tot onderzoek in het kader van de Omgevingswet.
 • Het uitvoeren van GIS-analyses.
 • Acquireren (of een bijdrage leveren aan acquisitie) op het vlak van onderzoek/‑adviezen.

De ideale Adviseur voor de leefomgeving; zo ben jij

Je bent ambitieus en wil je graag verder ontwikkelen. Passie voor de fysieke leefomgeving is hierbij jouw drijfveer. Je hebt een flexibele houding, een eigen mening en zoekt naar de verbindende oplossingen. Je beschikt over een prima netwerk; jouw communicatievaardigheden zorgen ervoor dat je collega’s en opdrachtgevers aan je weet te binden. Daarbij is het belangrijk dat je de complexe materie van jouw vakgebied helder kan overbrengen.

Verder:

 • je een relevante opleiding op universitair niveau of hbo-niveau (zoals planologie, fysische geografie, milieuplanologie);
 • heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • hou je ervan om snel zelf verantwoordelijkheid te dragen;
 • heb je kennis van en ervaring met GIS;
 • ben je commercieel en analytisch ingesteld.

Dit bieden wij jou

Bij BügelHajema werken we in een informele werkomgeving. Je komt bij ons in een team van enthousiaste collega’s, we hebben plezier in het werk dat we doen. We hebben oog voor elkaar; we inspireren en ondersteunen elkaar. Daarbij zoeken we altijd naar de juiste balans tussen werk en privé.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdeling en een ruime verlofregeling.
 • Een enthousiaste en motiverende werkomgeving, waarin jij je verder kan ontwikkelen.

Solliciteer en adviseer

Ben je enthousiast en herken je je in dit profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie t.a.v. Marlien de Jong (HR-manager), e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Henk Veldhuis (06 - 224 63 660).

 

Over BügelHajema Adviseurs

BügelHajema Adviseurs is een allround adviesbureau met circa 70 medewerkers op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht. Wij werken vanuit onze vestigingen in Assen, Leeuwarden en Amersfoort. Wij maken ruimtelijke visies, ontwerpen, bestemmingsplannen en specialistische adviezen voor zowel overheden als particuliere opdrachtgevers. Wij voorzien de opdrachtgever op innovatieve manier van gedegen advies en treden graag op als verbinder tussen de verschillende partijen.

Hilde Vegelin

Meer weten? Neem contact op met Hilde Vegelin

Concernmanager
0592316206