Vacature

Trainee adviseur/ontwerper voor de leefomgeving

(24-40 uur)


Als trainee ontwikkel jij je bij BügelHajema tot adviseur of ontwerper voor de leefomgeving! Wil je ervaring opdoen in jouw vakgebied? Studeer je binnenkort af of heb je net je opleiding afgerond? Volg dan bij ons een traineeship. Wij helpen je om je ambities waar te maken!

Onze omgeving, jouw startpunt

Als trainee maak je kennis met de verschillende disciplines binnen ons bureau. Samen met collega’s werk je aan gevarieerde projecten en voor verschillende opdrachtgevers. Je werkt in een dynamische en lerende omgeving waarin we oog voor elkaar hebben. We inspireren en ondersteunen elkaar.

Concreet zijn jouw taken:

  • Het in teamverband opstellen van ruimtelijke plannen en het bieden van ondersteuning aan de projectleiders.
  • Adviseren en meedenken over de veranderingen met betrekking tot onderzoek in het kader van de Omgevingswet.

Dit bieden wij jou

Het traineeship heeft een looptijd van één tot anderhalf jaar en is gericht op inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt begeleiding van ervaren collega’s en een mentor/coach. Naast regelmatige overlegmomenten met je mentor/coach maken workshops en cursussen onderdeel uit van het traineeship. Je krijgt de mogelijkheid de DISCOVER-analyse te doorlopen.

Bij BügelHajema werken we in een informele werkomgeving. Je komt bij ons in een team van enthousiaste collega’s, we hebben plezier in het werk dat we doen en helpen elkaar als dat nodig is. Daarbij zoeken we altijd naar de juiste balans tussen werk en privé.

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, en ruime doorgroeimogelijkheden (ook na het afronden van je traineeship).
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdeling en een ruime verlofregeling.
  • Een enthousiaste en motiverende werkomgeving waarin jij je verder kan ontwikkelen.

De ideale trainee; zo ben jij

Je bent ambitieus, je hebt een passie voor de fysieke leefomgeving en wil je graag verder ontwikkelen. Je werkhouding is professioneel, maar je zoekt een werkomgeving met een informele sfeer en enthousiaste, betrokken collega’s. Je hebt een flexibele houding en zoekt naar de verbindende oplossingen. Je hebt er geen moeite mee om je eigen inzichten te delen met collega’s en opdrachtgevers, en leert graag van jouw omgeving. Door jouw proactiviteit en communicatievaardigheden werken collega’s graag met je samen.

Verder:

  • heb je net je diploma gehaald of volg je een relevante opleiding op universitair niveau of hbo-niveau: planologie, fysische geografie, Nederlands recht (bestuursrecht/omgevingsrecht) of in de richting van landschapsarchitectuur/stedenbouw;
  • ben je commercieel en analytisch ingesteld.

Solliciteer en adviseer

Ben je enthousiast en herken je je in dit profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie t.a.v. Marlien de Jong (HR-manager), e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer informatie over het traineeship? Bel dan met Hilde Vegelin (Concernmanager),

tel: 0592 – 31 62 06.

Over BügelHajema Adviseurs

BügelHajema Adviseurs is een allround adviesbureau met circa 70 medewerkers op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht. Wij werken vanuit onze vestigingen in Assen, Leeuwarden en Amersfoort. Wij maken ruimtelijke visies, ontwerpen, bestemmingsplannen en specialistische adviezen voor zowel overheden als particuliere opdrachtgevers. Wij voorzien de opdrachtgever op innovatieve manier van gedegen advies en treden graag op als verbinder tussen de verschillende partijen.

Hilde Vegelin

Meer weten? Neem contact op met Hilde Vegelin

Concernmanager
0592316206