Vacature

Ontwerper/Adviseur ruimtelijke kwaliteit

(24-40 uur)


Ben jij een creatieve ontwerper met passie voor de fysieke leefomgeving? Werk jij graag aan opdrachten om ons land klimaatbestendiger, groener en mooier te maken? Zijn digitale teken- en ontwerpprogramma’s voor jou vanzelfsprekend om je plannen beeldend mee uit te werken? En doe je dat het liefst in een creatief en multidisciplinair team? Dan zoeken wij jou!

Onze omgeving, jouw functie

Bij ons werk je in een breed, gevarieerd en geïnteresseerd ontwerpteam, waarin we gezamenlijk en bureaubreed aan diverse opdrachten werken. Je bent vraagbaak voor collega’s die planoloog, ecoloog of jurist zijn. Samen werk je aan integrale opgaven waar ontwerp een onderdeel van het geheel is.

We werken op alle schaalniveaus: van omgevingsvisie tot erfinrichting. Zo maken we plannen voor de inrichting van de openbare ruimte, stedenbouwkundige plannen, maar ook visies op het gebied van cultuurhistorie, natuur- en landschapsontwikkeling. Elke vraag is anders en vraagt van jou een creatieve en innovatieve blik. Participatie en duurzaamheid spelen bij onze projecten een belangrijke rol.

Concreet zijn jouw taken:

  • Het zelfstandig of in samenwerking met anderen werken aan ontwerpopgaven en adviesvragen in de fysieke leefomgeving.
  • Het helder en to-the-point communiceren over jouw projecten en werkzaamheden in woord en natuurlijk in beeld.

De ideale Ontwerper/Adviseur ruimtelijke kwaliteit; zo ben jij

Je bent ambitieus en wil je graag verder ontwikkelen. Passie voor het vakgebied is hierbij jouw drijfveer. Je hebt een eigen mening en zoekt naar de verbindende oplossingen. Je bent toegankelijk en contactrijk: jouw communicatievaardigheden zorgen ervoor dat je collega’s en opdrachtgevers aan je weet te binden. Je voelt je prettig in een commerciële omgeving.

Verder:

  • heb je een relevante opleiding op hbo-niveau of universitair niveau (in de richting van landschapsarchitectuur/stedenbouw; WUR Wageningen, TU Delft of vergelijkbaar);
  • heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • beschik je over kennis van het vakgebied (ruimtelijke ordening, stedenbouw/landschap) en ben je in staat die kennis in de praktijk toe te passen;
  • beschik je over aantoonbare ontwerpvaardigheden en een goede schrijfvaardigheid.
  • heb je ervaring met digitale teken- en opmaakprogramma’s (zoals Autocad, Vectorworks, Illustrator, Photoshop) en heb je bij voorkeur kennis van GIS.

Dit bieden wij jou

Bij BügelHajema werken we in een informele werkomgeving. Je komt bij ons in een team van enthousiaste collega’s, we hebben plezier in het werk dat we doen. We hebben oog voor elkaar; we inspireren en ondersteunen elkaar. Daarbij zoeken we altijd naar de juiste balans tussen werk en privé.

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdeling en een ruime verlofregeling.
  • Een enthousiaste en motiverende werkomgeving, waarin jij je verder kan ontwikkelen.

Solliciteer en adviseer

Ben je enthousiast en herken je je in dit profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie t.a.v. Marlien de Jong (HR-manager), e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Mischa Teensma (058 – 215 25 15).

Over BügelHajema Adviseurs

BügelHajema Adviseurs is een allround adviesbureau met circa 70 medewerkers op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht. Wij werken vanuit onze vestigingen in Assen, Leeuwarden en Amersfoort. Wij maken ruimtelijke visies, ontwerpen, bestemmingsplannen en specialistische adviezen voor zowel overheden als particuliere opdrachtgevers. Wij voorzien de opdrachtgever op innovatieve manier van gedegen advies en treden graag op als verbinder tussen de verschillende partijen.

Hilde Vegelin

Meer weten? Neem contact op met Hilde Vegelin

Concernmanager
0592316206