Vacature

Ervaren Adviseur voor de leefomgeving

(24-40 uur)


Onze omgeving, jouw functie

Als adviseur sta jij klaar om een breed scala aan opdrachtgevers verder te helpen.

Je werkt aan projecten in en processen rond de fysieke leefomgeving. Jouw blik ziet de samenhang tussen alle verschillende onderdelen en belangen. Van daaruit geef je advies aan zowel externe opdrachtgevers als collega’s. Je volgt alle ontwikkelingen in het vakgebied op de voet en weet deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk van ons bureau en onze klanten. Ook lever je een bijdrage aan acquisitie; iets dat met jouw ervaring en netwerk een vanzelfsprekendheid is.

De ideale Adviseur voor de leefomgeving; zo ben jij

Je bent een stevige adviseur, communicatief vaardig en je beschikt over een goede sociale en bestuurlijke antenne. Je hebt jouw sporen binnen de fysieke leefomgeving verdiend, houdt overzicht, ziet verbanden en weet complexe situaties grijpbaar te maken. Je bent ambitieus en gericht op verder ontwikkelen van jezelf en jouw teamgenoten. Je hebt een flexibele houding, een eigen mening en zoekt naar de verbindende oplossingen. Je beschikt over een prima netwerk. Een relevante opleiding op universitair of hbo-niveau is een pré.

Dit bieden wij jou

BügelHajema Adviseurs behoort tot de grootste onafhankelijke adviesbureaus op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht van Nederland. De betrokkenheid van werknemers vinden wij erg belangrijk. BügelHajema is een democratische werkgemeenschap waarbij onze medewerkers samen het algemeen bestuur vormen. Wij beslissen met elkaar over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Het resultaat: een platte organisatie met betrokken en enthousiaste collega’s, die met elkaar scherp en klantgericht kunnen opereren in de markt.

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een enthousiaste en motiverende werkomgeving.

Solliciteer en adviseer

Ben jij de gewenste versterking die zich herkent in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie t.a.v. Marlien de Jong (HR-manager), e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., postadres: Vaart NZ 50, 9401 GN te Assen.


Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Hilde Vegelin (Concernmanager), tel: 0592 ‑ 31 62 06.

Over BügelHajema Adviseurs

BügelHajema Adviseurs is een allround adviesbureau met circa 70 medewerkers op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht. Wij werken vanuit onze vestigingen in Assen, Leeuwarden en Amersfoort. Wij maken ruimtelijke visies, ontwerpen, bestemmingsplannen en specialistische adviezen voor zowel overheden als particuliere opdrachtgevers. Wij voorzien de opdrachtgever op innovatieve manier van gedegen advies en treden graag op als verbinder tussen de verschillende partijen.

Hilde Vegelin

Meer weten? Neem contact op met Hilde Vegelin

Concernmanager
0592316206