Vacature

Ervaren adviseur voor de leefomgeving

(24-40 uur)


Onze omgeving, jouw functie

Als adviseur sta jij klaar om een breed scala aan opdrachtgevers verder te helpen.

Je werkt aan projecten in en processen rond de fysieke leefomgeving. Jouw blik ziet de samenhang tussen alle verschillende onderdelen en belangen. Van daaruit geef je advies aan zowel externe opdrachtgevers als collega’s. Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet en weet deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk van ons bureau en onze klanten. Ook lever je een bijdrage aan acquisitie; iets dat met jouw ervaring en netwerk een vanzelfsprekendheid is.

De ideale adviseur voor de leefomgeving; zo ben jij

Je bent een stevige adviseur, communicatief vaardig en je beschikt over een goede sociale en bestuurlijke antenne. Je hebt jouw sporen binnen de fysieke leefomgeving verdiend, houdt overzicht, ziet verbanden en weet complexe situaties grijpbaar te maken. Je bent ambitieus en gericht op verder ontwikkelen van jezelf en jouw teamgenoten. Je hebt een flexibele houding, een eigen mening en zoekt naar de verbindende oplossingen. Je beschikt over een prima netwerk. Een relevante opleiding op universitair of hbo-niveau is een pré.

Dit bieden wij jou

Bij BügelHajema werken we in een informele werkomgeving. Je komt bij ons in een team van enthousiaste collega’s, we hebben plezier in het werk dat we doen. We hebben oog voor elkaar; we inspireren en ondersteunen elkaar. Daarbij zoeken we altijd naar de juiste balans tussen werk en privé.

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdeling en een ruime verlofregeling.
  • Een enthousiaste en motiverende werkomgeving, waarin jij je verder kan ontwikkelen.

Solliciteer en adviseer

Ben je enthousiast en herken je je in dit profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie t.a.v. Marlien de Jong (HR-manager), e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 


Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Henk Veldhuis (directeur), tel: 033-4656545

Over BügelHajema Adviseurs

BügelHajema Adviseurs behoort tot de grotere onafhankelijke adviesbureaus op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht van Nederland. Betrokkenheid van werknemers is bij ons belangrijk. BügelHajema is een democratische werkgemeenschap, onze medewerkers vormen samen het algemeen bestuur. We beslissen met elkaar over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Het resultaat: een platte organisatie met betrokken en enthousiaste collega’s, die met elkaar scherp en klantgericht kunnen opereren in de markt.

BügelHajema Adviseurs heeft vestigingen in Assen, Leeuwarden en Amersfoort. We maken ruimtelijke visies, stedenbouwkundige ontwerpen, landschapsontwerpen, ruimtelijke plannen en specialistische adviezen. Dit doen we voor zowel overheden als particuliere opdrachtgevers. We voorzien de opdrachtgever op innovatieve manier van gedegen advies en treden graag op als verbinder tussen de verschillende partijen.

Hilde Vegelin

Meer weten? Neem contact op met Hilde Vegelin

Concernmanager
0592316206