• Home
  • Omgevingscontract

Herkent u dat? Ellenlange procedures om een mooi initiatief tot bloei en ontwikkeling te brengen? Nederland lijkt te zijn vastgelopen in een traditionele manier van werken.  Een manier die de wij/zij verhoudingen versterkt, terwijl we juist behoefte hebben aan het versterken van saamhorigheid en begrip voor elkaar.  

En dat in een tijd waarin initiatieven omarmd moeten worden! Er is immers weinig reuring. Zowel de markt als de overheid staan in een pauzestand. De  kansrijke initiatieven verdienen daarom een vruchtbare bodem, zodat ze tot bloei kunnen komen. Daar hebben we elkaar (sterker dan ooit) voor nodig.

Het sociaal kapitaal aanwenden om iets van de grond te krijgen, hoe doe je dat?

BügelHajema heeft zich in de geest van de Omgevingswet ontwikkeld tot belangenmakelaar die de omgevingsdialoog voor u op gang brengt én houdt; net zolang totdat er afspraken met de omgeving kunnen worden vastgelegd bijvoorbeeld in een omgevingscontract.

Wij werken altijd vanuit de gedachte dat een idee door verbinding met anderen groeit in zijn omgeving. Sociaal kapitaal bindt en verbindt. De mensen en hun netwerken zijn nodig om meerwaarde te creëren. Dát moet georganiseerd worden. BügelHajema doet dat vanuit een onafhankelijke positie graag voor u!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Assen

andriesAndries van den Berg
Directeur/
Landschapsarchitect BNT
(0592) 316 206Amersfoort

basBas Verbruggen
Directeur/
Stedenbouwkundige AvB
(033) 465 65 45Leeuwarden

Barend vierkantBarend van der Veen
Planoloog/Projectleider
(058) 215 25 15