• Procesbegeleiding

Procesbegeleiding

Of je wilt of niet, vandaag staat het proces centraal, in plaats van het product. Daarom loont het om in te zetten op een goede procesbegeleider. Hoe kom je uit bij de stip aan de horizon? Wij focussen op het proces, zodat jij het resultaat bereikt dat je voor ogen hebt. Er zijn veel belangen die daar invloed op kunnen uitoefenen. Je moet voldoen aan wetten en regels en soms rekening houden met de lokale politiek en de volle agenda van de gemeente.

Wij loodsen je graag door een samenleving waar steeds meer belangen strijden om voorrang. En we begeleiden je door de wereld van de overheid waar verschillende disciplines en krachtenvelden een rol spelen. Ook kennen we de weg in het woud van spelregels in het fysieke domein. We zijn jouw regisseur om tot resultaat te komen. En al schuwen we de confrontatie niet, we houden het liefst de open dialoog gaande, met aandacht voor de belangen van de ander. De ervaring leert, juist dan haal je de eindstreep.

 Onze ervaring in procesbegeleiding reikt van kleine plannen tot zeer omvangrijke projecten. Daardoor is geen vraag is ons vreemd, stel hem vooral.